Про стандарти якості GMP, HACCP, GHP💊
Good Manufacturing Practice або GMP – це належна виробнича практика, що є частиною системи забезпечення якості, котра гарантує, що продукція виробляється і контролюється за стандартами якості, згідно з торговельною ліцензією, та відповідає її призначенню. 💪🤝 Простими словами GMP – це зведення правил з виготовлення безпечної та якісної продукції.
Hazard Analysis and Critical Control Point або HACCP - система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Це дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників. Простими словами HACCP - система управління безпечністю харчових продуктів.
GHP або Належна гігієнічна практика — виключає ймовірність потрапляння в готову продукцію сторонніх включень, починаючи від механічного забруднення, мікроорганізмів, комах, гризунів, що є наслідком порушення правил гігієни, до неякісного прибирання приміщень або застосування поганої води.
Що ж це значить для нас та споживачів продукції компанії «Біхелс»:
-
гарантія високих стандартів якості на кожному етапі виробництва продукції;
-
дотримання затверджених параметрів виробництва — від матеріалів, з яких зроблені стіни та підлога на виробництві, кількості мікроорганізмів на кубометр повітря до уніформи співробітників та маркування, що наноситься на упаковку;
-
жорсткі вимоги до системи управління якістю, до персоналу, документації, приміщень та обладнання
Працюємо! Орієнтуємось на найкращі світові практики у нашій роботі та впевнено йдемо до мети – забезпечення якісного життя людей!💛💙