Хронічна ниркова недостатність і капсули Лібера

Тисячі наших співвітчизників страждають захворюваннями нирок. Особливістю хронічних захворювань нирок є небезпека розвитку хронічної ниркової недостатності.

Постійне прогресивне погіршення функціонування нирок називають хронічною нирковою недостатністю. Хронічна ниркова недостатність може наступити в результаті поступового зниження ефективності роботи нирок протягом тривалого часу або внаслідок розвитку гострої ниркової недостатності. У разі хронічної ниркової недостатності пошкодження нирок є незворотнім. Безліч причин може привести до хронічної ниркової недостатності. До найбільш відомих належать цукровий діабет, хронічне запалення нирок (пієлонефрит), аутоімунне ураження нирок (гломерулонефрит), підвищений артеріальний тиск (гіпертонія) і інші судинні ушкодження.

Діагностується хронічна ниркова недостатність на пізніх стадіях розвитку захворювання.
 

 

Перенесені на "ногах" простудні захворювання у людей, які страждають хронічними захворюваннями нирок, сприяють подальшому прогресуванню захворювання і ймовірності розвитку хронічної ниркової недостатності.

Виражена слабкість, нездужання, незначне підвищення температури тіла, озноб, набряклість обличчя і кінцівок, нудота, блювота, свербіж шкіри, висипання на шкірі, погано контрольоване підвищення артеріального тиску можуть бути проявом хронічної ниркової недостатності .

При загрозі розвитку хронічної ниркової недостатності доцільно призначення капсул Лібера. Капсули Лібера - це комплекс біологічно активних речовин з стебла і листя леспедези головчатой. Вона нормалізує сечовиділення, зменшує концентрацію шкідливих азотистих сполук в крові, нормалізує мінеральний обмін, сприяє збільшенню ниркової фільтрації, прискорює виведення азотистих шлаків з сечею.

Своєчасний прийом капсул Лібера дозволяє запобігти розвитку важкої ниркової недостатності і уникнути залежності від гемодіалізу.

Пацієнти, які проходять процедуру гемодіалізу, змушені лікуватися в клініці 3 рази на тиждень протягом 4-5 годин для виведення продуктів розпаду і токсинів з організму. Гемодіаліз на деякий час замінює функції власних нирок. Пацієнти потребують постійного проведення процедур гемодіалізу та повністю від нього залежать.
 

Капсули Лібера знижують навантаження на нирки, сприяють виведенню токсинів і продуктів розпаду. У разі діагностування дуже важкої хронічної ниркової недостатності, ефективність капсул мінімальна через недостатню кылькысть живих нефронів, але все ж, в таких випадках їх теж застосовують. Капсули Лібера можна використовувати також в якості профілактики або у відновлювальний період після проведення діалізу або трансплантації.

Найчастіше, необхідність прийому капсул Лібера визначається лікарем нефрологом. При цьому, препарат можна купити на нашому сайті і без рецепта.

Прийом капсул Лібера найбільш ефективний при наступній симптоматиці:
 

  • підвищений рівень креатиніну
  • раптове підвищення температури
  • свербіж або висип на шкірі
  • порушення сечовипускання
  • нудота, блювота, пронос

Капсули Лібера приймають тричі на день протягом 3-х місяців. Курс прийому частіше узгоджується з лікарем. Вже через тиждень пацієнти відзначають поліпшення стану. Лабораторні дослідження показують нормалізацію водно-сольового балансу і зменшення рівня креатиніну.

За даними наших спостережень протягом останніх 3-х років, ми бачимо високу ефективність застосування капсул Лібера в попередженні розвитку хронічної ниркової недостатності.